Remeha Tzerra serie
Dé nieuwe standaard in kwaliteit
Met de Tzerra zet Remeha opnieuw dé standaard in kwaliteit. De ketel is geheel anders opgebouwd dan de doorsnee ketel. Losse onderdelen komen samen in modules, een belangrijke stap naar nog hogere betrouwbaarheid. Dus gewoon de beste kwaliteit die u kunt krijgen! (meer informatie)
Remeha Tzerra
Remeha Tzerra
Remeha Avanta serie
Kleine krachtpatser
Wie de compacte, lichtgewicht Avanta ziet, kan zich nauwelijks voorstellen dat hij een enorme kracht in zich heeft. De Avanta heeft echter een groot vermogensbereik en levert een luxueuze hoeveelheid warm tapwater waar u maar wilt, ook vanuit koude situaties. Bovendien is deze kleinste Remeha uitermate energiezuinig en ontziet hij het milieu maximaal. (meer informatie)
Remeha Avanta
Remeha Avanta
Remeha Calenta serie
Absolute kwaliteit
De meest doordachte cv-ketel ooit. Een hypermoderne HR-wandketel, die zowel in combi- als in solo-uitvoering kan worden geleverd (resp. met en zonder warmwatervoorziening). Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij dit toestel hand in hand, voor een onbezorgde warmte- en warmwater- voorziening. Een absolute kwaliteitsketel, die weinig onderhoud nodig heeft.(meer informatie)
Remeha Calenta
Remeha Calenta
Remeha Quinta Pro
Prestaties van formaat
Een HR-ketel met voldoende capaciteit om een riante woning, een kantoorgebouw of flinke bedrijfsruimte te verwarmen, maar toch uiterst licht en compact en daardoor vrijwel overal eenvoudig te plaatsen. De Quinta Pro is de krachtigste wandketel van Remeha. (meer informatie)
Remaha Quinta Pro
Remeha Quinta Pro
Remeha ZentaSOL
De zon gaat voor niets op..
Zonne-energie is de meest milieuvriendelijke en duurzame warmtebron die we kennen. Dat zonlicht in Nederland steeds vaker wordt gebruikt als energiebron in huis, komt mede doordat veel mensen inzien dat zonnecollectoren niet altijd de volle zon nodig hebben om energie te produceren. Ook als het bewolkt en koud is, doet een zonnecollector gewoon zijn werk. (meer informatie)
Remeha ZentaSOL
Remeha ZentaSOL

Wij raden de Flamco Clean Smart aan

Uit de laatste onderzoeken is gebleken dat voor alle merken nieuw verkochte ketels met een A-label pomp het aan te raden is om een Flamco Clean Smart vuilafscheider dichtbij de ketel te installeren in de retour leiding.

Om de levensduur van uw cv ketel aanzienlijk te verlengen adviseert Siemers Installatietechniek een Flamco Clean Smart vuilafscheider te installeren. Uit onderzoek is gebleken dat de A-label pomp na 2 jaar aanzienlijk vervuild kan zijn en stuk kan gaan. En dit valt niet onder de garantie. Garantie wordt alleen gegeven door fabrieken indien er een vuilafscheider is geplaatst.

Nieuwe cv ketels moeten voorzien zijn van een energiezuinige A-label pomp. Doordat deze pomp energiezuinig is wordt er een besparing van ongeveer € 75,00 op jaarbasis verwacht. Deze A-label pomp trekt corrosie deeltjes aan door de magneet die erin gebouwd zit, op deze manier worden de schadelijke deeltjes verwijderd. Hierdoor adviseert Siemers Installatietechniek dan ook een Flamco Clean Smart vuilafscheider.